Creative Installation

Masih mencari syarikat yang boleh menghasilkan kreatif Installation?
Seperti Backdrop Studio?
Props untuk Events?

STUDIO SET UP

Client : Dak Teropong
latar belakang "Rusty black and gold Framing"

Bingkai dinding ini diperbuat daripada material kayu. Kemudian bingkai dan dinding dicat dengan megenakan warna serta kesan "Rusty" yang menarik.

Client : Farraly Boutique
Latar Belakang & "Prop Merah"

Prop dinding merah dihasilkan dengan material papan kayu berbentuk 2D. Tangga 3D berpintu dihasilkan dengan material kayu serta pine. Setiap prop yang dihaslkan mempuyai roda untuk memudahkan proses pergerakan. Cat merah "flat" dikenakan mengikut permintaan pelanggan.

Client : Jubah Souq
prop "Ticket Booth"

"Ticket Booth" dihasilkan dengan material kayu dan pine. Kemudian ia dicat dengan warna merah dan biru bertemakan "Circus". Kemudian kami melukis design seperti mana yang elah dipersetujui oleh pelanggan.

Client : Fana Couture
prop "white props"

Prop putih ini dihasilkan dengan material kayu dan plywood sepenuhnya. Cuma ada sebahagian bahagian yang menggunakan paip untuk mendapatkan bentuk tiang "silinder" yang hampir sempurna. Setiap prop ini mempunyai roda untuk memudahkan pergerakkan.

Client : wanzar
latar belakang & Prop "Rusty Background"

Prop dihasilkan dengan material papan dan kayu serta beroda. Warna yang dipinta oleh pelanggan ialah warna-warna "kotor" dan "karat". Kemudian lantai dicat dengan corak kotak-kotak hitam dan putih.

Client : The Calice
latar belakang & Prop "Rusty Blue"

Prop dihasilkan berdimensi 2D dan 3D. Prop 2D dihasilakan dengan material papan dan digantung pada dinding asal studio. Prop 3D dihasilkan juga dengan material papan dan kayu dalam berbentuk kubis dan silinder serta mempunyai roda. Kemudian ia dicat dengan warna "Rusty Blue"

Client : Sara Ann
latar belakang & Prop "Pink Ladies"

Prop "Pink Ladies" ini dihasilkan berdimensi 3D menggunakan material papan dan kayu. Ia mempunyai dua bentuk iaitu dinding tingkap dan kerusi ala-ala sofa. Kerusi dihasilkan dengan material kayu serta berspan lembut. Setiap prop mempunyai roda.

PROPS

Client : Food Mega
Instalasi awam "Typography"

Prop typography untuk eet Food Mega ini dihasilkan dengan material papan. Dipotong mengikut bentuk typo sepertimana permintaan pelanggan. Ia dicat menggunakan shelek serta mempunyai lampu di dalamnya.

Client : Gravitree
Instalasi awam "Red Indian Concept"

Prop "Red Indian" ini dihasilkan dengan struktur kayudi dalamnya. Dan dibaluti dengan kain yang dicat dengan warna koko dan merah.

CLIENTS

CONTACT US