Kenapa perlu buat lukisan mural?

....Tak tahu kepentingan lukisan mural ini?

....Nak buat tapi tak tahu kos dia?

Dengan KASTURI STUDIO,
kami boleh menyelesaikan masalah anda dan membantu anda menghasilkan mural yang Unik, Kreatif, Berkualiti, Berpatutan, Cantik dan Mengikut citarasa anda.

Kasturi Studio merupakan sebuah syarikat yang menjalankan perkhidmatan mural yang membantu menghiasi ruang dinding anda dengan mendapatkan hasil seni mural yang cantik, kreatif dan berkualiti tinggi.

Tidak seperti syarikat perkhidmatan mural yang lain, dengan Kasturi Studio anda tidak lagi membuang masa, duit dan tegana untuk mendapat Mural berkualiti.


Kelebihan Menghasilkan Mural Di Ruang Dinding anda

gambar

Memberi kecantikan pada ruang dinding anda

Dengan lukisan Mural ini dapat memberi kecantikan pada ruang dinding anda dan menjadikan dinding anda lebih menarik dan cantik. Anda akan rasa selesa dengan suasana yang cantik yang akan menaikkan mood keceriaan kepada sesiapa melihatnya.

gambar 2

Modern dan mengikut Trand Terkini

Kenapa Mural ikot trand terkini? kerana mural ini sentiasa mendapat perhatian orang ramai. Seni mural ini juga sentiasa menghasilkan idea-idea kreatif terbaru bagi menunjukkan keunikkan hasil seni ini.

gambar 3

Mudah untuk branding Produk, dan Perkhidmatan anda

Mural merupakan cara mudah untuk brandingkan produk atau perkhidmatan anda kerana produk atau perkhidmatan anda akan nampak lebih menyerlah. Secara tidak langsung anda telah meyakinkan pelanggan anda. Pelanggan akan mudah mengingati produk atau perkhidmatan anda.

gambar 6

Menjadi Tempat Tarikan Orang ramai

Terlalu banyak kerajaan dan syarikat-syarikat besar mengeluarkan bajet untuk menghasilkan seni mural ini kerana mereka tahu keunikan dan kreatifnya seni mural ini dapat menarik minat orang untuk datang melihat. Ini membuktikan mural ini sentiasa menjadi perhatian orang kerana ianya adalah hasil seni yang

a1

Boleh Menjadi Popular dan viral

Dengan adanya lukisan mural ini, dapat membantu mempopularkan dan viralkan tempat anda. Hanya perlu hasil yang kreatif, menarik dan lain daripada yang lain.

gambar 5

Interaktif

Seni mural ini boleh menjadi tempat yang interaktif. serua orang yang datang boleh bergambar dan berinteraksi dengan lukisan mural.secara tidak langsung dapat memberi peluang kepada setiap pengunjung.

gambar 7

Sebagai Media Meyampaikan Mesej

Dengan adanya lukisan mural ini, dapat membantu mempopularkan dan viralkan tempat anda. Hanya perlu hasil yang kreatif, menarik dan lain daripada yang lain.

Kasturi studio telah menghasilkan mural yang terbaik, nampak "FUN dan "energetic". Kalau dulu depan office nampak suram, sampai orang nak cari office pun susah. Tapi bila ada mural kat depan office, senang orang nak cari office, dari jauh dah nampak menyerlah dengan lukisan yang cantik dan besar, tak payah pakai "signborad" yang macam biasa orang buat. Kita nak bagi direction pada pelanggan kat mana office pun senang. Yang paling penting bos suka.
din
Dien Muhammad
Marketing, Hexa Food SDN BHD

Siapa Kasturi Studio?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hi semua, salam perkenalan dari saya Syazwan Jalil. Saya merupakan pengasas kepada syarikat Kasturi Studio yang berpusat di Shah alam, Selangor. Saya mempunyai pengalaman di dalam dunia seni ini selama 8 Tahun setelah tamat graduasi dalam Sarjana Muda Seni Halus (Kepujian) di Universiti Teknologi Malaysia (UiTM, Shah Alam). Banyak pencapaian saya selama di dalam arena seni ini.

Kasturi Studio merupakan syarikat yang menjalankan perkhidmatan mural yang mempunyai pengalaman selama 5 tahun. direkodkan pada tahun 2016 hingga 2017, Kasturi studio telah menghasilkan sebanyak 100 mural di seluruh Malaysia. Kami mempunyai seramai 10 artis yang pakar, berpendidikan dan berkebolehan yang tinggi di dalam mneghasilkan mural

Artis Krew

Hadi Ramle

Fizrie Azhan

Suhaimi ali

Firdaus Nordin

Nazmi

Hafiz Sukaimi

Safuan Nasir

Ammar Amirul

Pencapaian Kami

Sin Chew Daily, Khamis, 19 Oktober 2017 

Star Online, Selasa, 24 Oktober 2017

Jumaat, 11 Mac 2014 "Penggiat Seni Prihatin"

Harian Metro, Rabu, 20 April 2016 "KARYA SENI PERCETAKAN"

Harian Metro, Rabu, 24 Januari 2018 "UKIRAN "BERNYAWA""

Malay Mail, Jumaat, 3 Februari 2017, Butterworth Art Scene Growing Steadily

Johan, Naib Johan & Saguhati

Root Street Art, Pantai Road Butterworth

 

"Kategori Wall Art"

Tempat Kedua & Ketiga

Butterworth Open Art Competition 2018

"Kategori Wall Installation"

Tempat Kedua & Ketiga

Butterworth Open Art Competition 2018

"Kategori Wall Installation"

Karya Mural Kasturi Studio

Mural Alam Impian
Laman Seni Seksyen 2
Mural Flat Bagan
Mural Food Mega Festival
Butterworth Art Walk
Mural Floria Putrajaya
Mural Cheritara
Mural First World Hotel

Mural Cheritara, di Galeri Cheritara, Kuala Lumpur

Mural di Roots Fests, Butterworth, Penang

 

Kelebihan Perkhidmatan Kami

1

Proses menghasil mural dengan CEPAT dan TIDAK MENUNGGU LAMA

8

Anda akan dapat FREE GIFT dari kami

2

Mempunyai ramai PELUKIS yang PAKAR dan BERPENGALAMAN

vintage-high-quality-badge-design_23-2147486263

BERKUALITI TINGGI dengan hasil lukisan yang terbaik

4

PERCUMA DESIGN dengan setiap tempahan

6

JAMINAN mural yang tahan sehingga 5 TAHUN

7

Menggunakan BAHAN yang BERKUALITI TINGGI

3

HARGA BERPATUTAN dan Mampu milik

want46584-1v6Jno1483941044

PERCUMA KHIDMAT NASIHAT dari pakar mural

Apa itu Mural? Dapatkan penerangan dari kami


Pelanggan Kami

Siapa Yang Perlukan perkhidmatan Kami?

Mesti anda tertunggu-tunggu, siapa yang sesuai untuk mengambil perkhidmatam melukis mural bersama dengan team kami. Berikut adalah golongan yang sesuai untuk mendapatkan perkhidmatan kami:

  • Pemilik Syarikat yang komited nak naikkan branding produk dan perkhidmatan syarikat dengan hasil kreatif. 
  • Orang yang ingin menghias rumah dengan dinding yang cantik dan kreatif dan mengikut citarasa anda.
  • Kontraktor yang ingin dapatkan pelukisan mural yang terbaik dan berkualiti hasil mural. 
  •  

Nak dapatkan hasil yang Mural yang cantik, menarik, kreatif, dan cepat, Klik "Whatsapp" dibawah n


Nak Harga Mural SERENDAH RM 500, RM 1000 atau RM 2000? Pilih Pakej Di Bawah Ini

PAKEJ RM 500

PAKEJ RM 1000

PAKEJ RM 2000

Jadi Sahabat kami, Jom Like Sosial Media Kasturi Studio

HUBUNGI KAMI DI

kasturistudio89@gmail.com

017 793 8743

Lot 16152, Lorong 4, Taman Alam Shah, 41000, Klang, Selangor